Takk for besøket

For å logge ut og avslutte økten, klikk OK.


Juridisk erklæring for HillsVet.no

VILKÅR FOR DIN BRUK AV DENNE SIDEN

Personlig informasjon om deg samles inn av Hill’s Pet Nutrition Manufacturing, s.r.o., (“Controller”). Vi lagrer informasjonen i databasene våre og bruker den til å opprettholde kontoprofilen din, svare på spørsmål om selskapet og dets produkter og tjenester, kontakte deg hvis du vinner en av kampanjene eller arrangementene våre som krever registrering samt til markedsføring som f.eks. å sende deg nyhetsbrev, tilbud, undersøkelser og annen informasjon via e-post. Utdeling av personopplysninger er frivillig. Innsamlede personopplysninger kan deles internt i Hill's Pet Nutrition sin gruppe av selskaper og tjenesteleverandører for behandling av personopplysninger på våre vegne. Noen av dem kan være plassert i ikke-EU-land, slik at du også er enig med overføring av dine personlige data utenfor EU. Dine personlige opplysninger vil bare behandles i samsvar med gjeldende lover. Du har rett til å få tilgang til dine personlige data lagret hos oss, rette, slette og komme med innvendinger samt andre rettigheter som er fastsatt i personopplysningsloven.

Hill's Pet Nutrition Manufacturing, s.r.o. (Hill's) opprettholder dette nettstedet som en service til internettsamfunnet. Innholdet (bilder og tekst) er lagt inn av Hill's eller dets konsernselskaper og Colgate-Palmolive, er opphavsrettslig beskyttet. Merkenavn, logoer, etiketter og pakkedesign ( «varemerker») som vises på dette nettstedet tilhører Hill's Pet Nutrition Inc., dets konsernselskaper eller dets lisensgivere der det er angitt. Selv om disse varemerkene plasseres på nettstedet, gis ikke Hill's deg noen rett til å bruke eller gjengi dem. Merking av varemerker betegner Hill's eierforhold i bare USA. Status og merking for varemerker kan variere fra land til land. Du kan laste ned innholdet på dette nettstedet kun for personlig, ikke-kommersiell bruk. Innholdet kan ikke kopieres eller endres på noen måte.

Hills vil bestrebe å inkludere nøyaktig og oppdatert informasjon, men gir ingen garantier eller fremstillinger når det gjelder nøyaktighet eller fullstendighet, og i den grad gjeldende lov tillater det fraskriver Hill's seg alle garantier, vilkår og andre betingelser knyttet til denne nettsiden og dets innhold, herunder eventuelle garantier, betingelser og vilkår som kan være implisitte og om knyttet til kvalitet, egnethet til formålet, tittel, ikke-krenkelse eller annen måte.

Hills fraskriver seg ethvert ansvar ved dødsfall, personskade, svindel og uaksom bruk av dette nettstedet. Eventuelle lovfestede rettigheter til brukere, i egenskap som forbruker er ikke berørt av noen av disse vilkårene.

Med forbehold for foregående ledd, skal Hill's ikke i noe tilfelle være ansvarlig (enten for kontraktsbrudd, uaktsomhet eller annen grunn) for tap av fortjeneste, eksempelvis eller spesielle skader, tap av omsetning, tap av inntekter, tap av programvare eller data, tap av bruk av datautstyr, programvare eller data, tap av eller mangel på ledelse eller ansatte eller for noen indirekte, avledede eller spesielle tap, uansett årsak.

Hill's fraskriver seg alt ansvar overfor deg i forbindelse med bruk av dette nettstedet. Erstatningsrett som ikke bygger på kontrakt. F.eks. Erstatning for personskade ved uaktsomme handlinger.

Hill's er ikke ansvarlig for skader av noe slag som følge av manglende evne til å få tilgang til et av Hill's opprettholdt nettsted eller din avhengighet av informasjon på nettstedet.

Ved å klikke på noen av linkene på www.hillsvet.com eller andre domener som eies og drives av Hills eller andre medlemmer av Hillsvet com konsernet,kan du ledes til andre nettsider. Hills fraskriver seg ethvert ansvar for innhold og bruk av innhold i disse linkene.

Kun ved personlig samtykke innhenter Hills Person opplysninger, disse opplysningene vil kun bli brukt i samsvar for retningslinjer om personvern.

All ikke-personlig informasjon, kommunikasjon eller materiale du sender til www.HillsVet.com og andre domener som eies og drives av Hill's eller andre medlemmer av Hill's-konsernet eller til Hill's via e-post, er på ikke konfidensielt grunnlag. Vi står fritt til å bruke og reprodusere slik informasjon fritt, og for ethvert formål. Spesielt vil vi stå fritt til å bruke alle ideer, konsepter, kunnskap eller teknikker som finnes i slik informasjon til ethvert formål, inkludert utvikling, produksjon eller markedsføring av produkter. All informasjon du sender til www.HillsVet.com og andre domener som eies og drives av Hill's eller andre medlemmer av Hill's-konsernet, må være sannferdig, ikke krenke andres rettigheter og være lovlig.

Hill's forbeholder seg retten til å trekke tilbake produkter som er nevnt på www.HillsVet.com og andre domener som eies og drives av Hill's eller andre medlemmer av Hill's-konsernet, og til å endre denne juridiske erklæringen til enhver tid.

Retningslinjer for personvern (inkludert barns)

Hill's respekterer personvernet til alle sine besøkende. Våre retningslinjer for personvern er forklart nedenfor. Etterhvert som teknologien på internett endres, kan også disse retningslinjene endres. Alle endringer vil umiddelbart bli rapportert på disse sidene.

En spesiell merknad til foreldre og omsorgspersoner

Hill's bryr seg om barnas personvern. Vi erkjenner at barns bruk av e-post og internett skaper særlige bekymringer for personvern og informasjonssikkerhet.

Det er Hill's intensjon å følge CARU (Children's Advertising Review Unit) sine retningslinjer for annonsering på internett og online-tjenester, herunder retningslinjer for å samle inn personlig informasjon fra mindreårige. Hill's påminner og oppfordrer alle foreldre til å kontrollere og overvåke barnas nettaktiviteter. Hjelp oss til å beskytte barnas personvern ved å sikre at de aldri sender-e-post eller personlig informasjon til dette nettstedet eller noe annet uten din tillatelse.

Hvilken informasjon samler vi inn? Hva gjør vi med den?

Informasjon som kan identifisere en besøkende samles bare når frivillig gitt. Vi samler kun inn identifiserbare personopplysninger for å svare på våre besøkendes spørsmål om selskapet og dets produkter og tjenester, for å sende ut selskapet litteratur, sende ut invitasjoner, levere nyhetsbrev og andre tilbud eller for å kontakte vinnerne av trekninger, konkurranser eller kampanjer. Vi bruker ikke e-postadresse eller annen personlig informasjon til andre formål enn å svare på forespørselen din eller sende meldinger om emner som er nevnt ovenfor. Vi bruker den ikke internt, og vi deler den ikke med noen utenfor selskaper av Hill's-gruppen, annet enn det som er spesifikt angitt her. Personlige data bevares for en tidsperiode som er nødvendig for formålets behandling.

Når du besøker nettstedet vårt, vil vi automatisk logge din IP-adresse (den unike adressen som identifiserer datamaskin din på internett) som automatisk gjenkjennes av vår nettserver. Vi bruker IP-adresser for å hjelpe oss administrere nettstedet og for å samle bred demografisk informasjon for samlet bruk.

Siden vår inneholder noen ganger informasjon om trekninger, konkurranser eller andre kampanjer som Hill's tilbyr eller tilbyr sammen med en annen netpartner, og vi krever at du registrerer deg elektronisk i enkelte tilfeller. Hvis dette skjer, bruker Hill's og/eller våre autoriserte representanter informasjonen du gir for å gjennomføre kampanjen (for eksempel kontakte deg dersom du har vunnet) og med ditt samtykke, tilby produkter og tjenester fra Hill's og samarbeidspartnere. I tillegg kan vi også samle demografisk og andre data for markedsundersøkelser, reklame- og markedsføringsøyemed.

Som del av tjenestene som tilbys gjennom nettstedet vårt, kan informasjonen du gir oss overføres til land utenfor EØS-området. For eksempel kan dette skje hvis noen av våre servere fra tid til annen ligger i land utenfor EØS eller en av våre tjenester ligger i land utenfor EØS. Vi deler også informasjon mellom vår gruppe av selskaper, som ligger i land over hele verden, inkludert Hill's Pet Nutrition Inc. i USA. Disse landene har ikke lignende lover om datavern som EØS.

Kontrolleren til personopplysningene er Hill's Pet Nutrition Manufacturing, s.r.o. med registrert adresse i Praha 4, Na Pankráci 1724/129, postnummer 140 00, Tsjekkia.

Hill’s Pet Nutrition rutiner om personvern – Europa

Vi bruker informasjons cookies og lignende teknologi på våre nettsider. Her gir vi deg informasjon om hvordan vi bruker informasjons cookies og hvordan du kan kontrollere dem.

Ved hjelp av dette nettstedet (og hver nettside som drives av oss og tilsluttede selskaper) aksepterer du bruk av informasjons cookies (og lignende teknologi) i henhold til denne informasjonen. Du godtar spesielt bruk av analyse-, annonse- og funksjonalitets cookies til formål som beskrevet nedenfor.

Hvis du ikke aksepterer bruk av disse informasjons cookies, kan du se avsnittet nedenfor med tittelen Hvordan å kontrollere eller slette informasjons cookies, for videre instruksjoner.

Om informasjonscookies

Cookies er små filer med bokstaver og tall som blir lastet ned til datamaskinen eller mobilenheten når du besøker et nettsted. Informasjonscookies sendes deretter tilbake til den opprinnelige nettsiden ved hvert påfølgende besøk, eller til et annet nettsted som gjenkjenner informasjonscookies. Informasjonscookies er nyttige fordi de tillater et nettsted å gjenkjenne en enhet.

Informasjons cookies gjør masse forskjellige ting, som å la deg navigerer mellom sidene effektivt, husker dine preferanser og generelt gi bedre brukeropplevelse. De kan også bidra til å sikre at reklame du ser på internett er mer relevant for deg og dine interesser.

Vi bruker to hovedtyper av informasjonscookies:

Førsteparts informasjonscookies , sendt direkte av oss til datamaskinen.

Tredjeparts informasjonscookies , betjent av en tredjepart på våre vegne. Vi bruker tredjeparts informasjonscookies til å hjelpe oss å analysere våre nettsider og deres bruk og for å aktivere tilpasset reklame (som beskrevet nedenfor).

Hvordan vi bruker informasjonscookiene

Tabellen nedenfor oppsummerer hvordan vi og tredjeparter bruker informasjons cookies på våre nettsider. Bruken av informasjons cookies inkluderer

å forstå det totale antallet besøkende til våre nettsider fortløpende og hvilke typer nettlesere (f.eks Firefox, Safari eller Internet Explorer) og operativsystem (f.eks Windows eller Macintosh) som brukes av våre besøkende.

å overvåke våre nettsiders ytelse, inkludert hvordan besøkende navigere rundt på nettsidene samt forbedre nettstedet.

tilpasse og forbedre internettopplevelsen og

aktivere skreddersydde annonser fra Hill's og tredjeparter både på og utenfor nettsidene.

Hvilke typer informasjonscookies bruker vi?

Typene av informasjonscookies på nettsidene kan klassifiseres i én av fire kategorier, nemlig grunnleggende nettstedscookies, funksjonalitetscookies, analysecookies og annonsecookies. Tabellen nedenfor gir deg ytterligere informasjon om hver kategori og hensikten med de informasjonscookiene vi bruker:

Type informasjonscookies

Hva de gjør

Kilder og hvordan å blokkere

Grunnleggende nettstedscookies

Disse informasjonscookiene er avgjørende for å gjøre deg i stand til å bevege deg rundt i våre nettsider og bruke funksjonene. Disse cookiene samler ikke informasjon om deg som kan brukes til markedsføring eller huske hvor du har vært på internett. Disse cookiene er ofte øktsspesifikke og utløper når du forlater nettstedet. Denne kategorien av informasjonscookies kan ikke deaktiveres.

Hill’s
(førsteparts cookies)

Funksjonalitetscookies

Disse informasjonscookiesene gjør at nettstedet vårt husker valgene du gjør (for eksempel brukernavn, språk eller region du er i) og gi forbedrede, mer personlige funksjoner. Informasjonen disse informasjonscookiene samler inn, kan være anonymisert og de kan ikke spore surfeaktivitet på andre nettsider. Denne kategorien av informasjonscookies kan ikke deaktiveres.

Hill’s
(førsteparts cookies)

Funksjonalitets- og annonsecookies

Disse cookiene brukes til å levere noe av innholdet på våre nettsider med YouTube. Data som samles inn av Google kan også brukes av Google og deres partnere til andre formål, blant annet å tilby skreddersydd reklame både på og utenfor våre nettsider.

YouTube (velg bort)

Analysecookies

Disse informasjonscookiene, inkludert cache-cookies, er satt av Google Analytics, Omniture og Fabric og Quantcast, og brukes til å samle inn informasjon om hvordan besøkende bruker våre nettsider, herunder antall besøkende, de nettsidene som har henvist dem til våre nettsider og sider som de besøkte på våre nettsider. Vi bruker denne informasjonen til å lage rapporter og for å hjelpe oss med å forbedre våre nettsider, for eksempel ved å la oss få vite om brukere finner feil og ved å sikre at brukerne lett finner det de leter etter. Vanligvis blir disse cookiene værende på datamaskinen til du sletter dem.

Omniture (velg bort)
Google Analytics (velg bort)

Fabric velg bort

Quantcast velg bort

Annonsecookies

Disse cookiene brukes til å samle inn data om nettsted og enkelte sider som brukerne besøker både på og utenfor våre nettsider (som kan vise for eksempel dine interesser og andre attributter). De blir vanligvis brukt til å levere reklame og annen markedsføringskommunikasjon som er mer relevante for deg og dine interesser. De brukes også til å begrense antall ganger du ser en reklame så vel som hjelp til å måle effektiviteten av reklamekampanje. De er vanligvis plassert av et reklamenettverk med vår tillatelse. De lagres på datamaskinen din med mindre du sletter dem, og de husker at du har besøkt et nettsted. De kan også vise om du har kommet til vår hjemmeside via en reklamelink.

Denne informasjonen deles med andre organisasjoner som annonsører og våre leverandører, som kan bruke den som informasjon om hvordan du bruker andre nettsider, herunder å identifisere felles interesser og atferd på tvers av grupper av brukere som besøker våre (og andre) nettsider.

AddThis (velg bort)
AppNexus (velg bort)
Doubleclick (velg bort)
Facebook
Media6Degrees (velg bort)
Mediamind (velg bort)
Twitter
Yahoo (velg bort)

Fabric (opt-out)

Annen lignende teknologi

Som er tilfelle med mange nettsider, bruker vi teknologi som ligner informasjonscookies, inkludert lokale delte objekter (noen ganger kalt "flash cookies"), "leserloggsnusing", nettleserens "fingeravtrykk" og pixel tags (kalles 'web beacons'). Dette gir oss og våre leverandører informasjon om hvordan våre nettsider og deres innhold brukes av besøkende og tillater oss å finne ut om datamaskinen eller enheten besøkte nettstedet eller andre nettsider tidligere.

Våre servere samler automatisk inn din IP-adresse når du besøker våre nettsider, og vi kan knytte den til ditt eller internettleverandørens domenenavn. Vi kan også ta visse 'clickstream data' relatert til din bruk av våre nettsider. 'Clickstream data' inneholder for eksempel informasjon om datamaskinen eller enheten, nettleser og operativsystem og innstillingene, den henvisende siden du brukte for å komme til våre nettsider, sider og innholdet du ser eller klikker på under ditt besøk og når og hvor lenge du gjør det, elementene du laster ned, neste nettsted du besøker når du forlater våre nettsider som søkeord du angav på våre nettsider eller det henvisende nettstedet.

Hvordan kontrollere eller slette informasjonscookies

Du har rett til å velge om du vil akseptere bruken av informasjonscookies, og vi forklarer hvordan du kan utøve denne retten nedenfor. Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du velger å avvise bruken av informasjonscookies, får du ikke full funksjonalitet på våre nettsider, og all kommunikasjon du mottar fra oss kan være mindre relevant for deg enn den kunne ha vært. Vær også oppmerksom på at dersom du velger å endre innstillingen for bruk av informasjonscookies, vil vårt styringsverktøy plassere en informasjonscookie på enheten din slik at valgene dine blir brukt. Hvis du sletter eller fjerner cookies fra enheten, vil du også fjerne denne innstillingscookie og du blir nødt til å fornye dine valg.

Du kan blokkere bruken av informasjons cookies ved hjelp av linkene i tabellen ovenfor, eller ved å endre nettleserinnstillingene dine slik at informasjons cookies fra våre nettsider ikke kan plasseres på datamaskinen eller mobilenheten. For å gjøre dette, følg instruksjonene fra nettleseren din (vanligvis plassert under 'Hjelp', 'Verktøy' eller 'Edit'). Deaktivering av informasjons cookies eller dens kategori, sletter ikke informasjons cookies fra nettleseren din. Det må du selv gjøre fra nettleseren.

Ytterligere informasjon om informasjonscookies, inkludert hvordan å se hvilke informasjonscookie som finnes på enheten og hvordan å administrere og slette dem, gå til www.allaboutcookies.org.

Gamle informasjonscookies

Hvis du har deaktivert en eller flere informasjonscookies, kan vi fortsatt bruke informasjonen som samles inn fra cookies som er eldre enn da dette valget ble gjort. Imidlertid vil vi slutte å bruke deaktiverte cookies for å samle inn ytterligere informasjon.

GOD FORNØYELSE PÅ VÅRE NETTSIDER!

© Hill's Pet Nutrition, Inc. All rights reserved.