Skip to Main Content

Hvordan Hill's håndterer situasjonen rundt koronaviruset, og sikrer fortsatt drift av virksomheten.

 

Hele verden står nå overfor utfordringer vi aldri har sett maken til. Selv om du kanskje opplever en del forandringer i klinikken din akkurat nå, finnes det effektive måter du kan tilpasse deg de nye omstendighetene på. Klikk på linken under for å få informasjon og ekspertråd om hvordan du kan håndtere denne nye situasjonen.

Er hunder og katter i fare for å bli smittet?

Mange hunde- og katteeiere er kanskje bekymret for om deres kjæledyr kan bli smittet med COVID-19. Etter hva vi vet i dag, er det ingenting som tyder på at hunder, katter, fôr eller fôremballasje kan være smittekilder for COVID-19. Her kan du lese hva World Small Veterinary Association (WSAVA) sier om COVID-19 og hviken betydning det har for hunder og katter.

 

Les mer

Råd til smådyrklinikker under utbruddet av COVID-19.

Sel om det er viktig å holde avstand i den situasjonen vi nå står midt oppi, er det fortsatt mange smådyrklinikker som tar imot pasienter. Federation of European Companion Animal Veterinary Associations (FECAVA) deler sine råd om sikkerhetstilpasninger til den nåværende situasjonen.

 

Les mer

Sikkerhetsråd til hverdagen

The Occupational Safety and Health Administration, OSHA, har publisert sine sikkerhetsstandarder for yrkesutøvere. Her er noen måter å holde klinikken din trygg gjennom denne krisen, inkludert håndtering av renhold og beskyttelsesutstyr.

 

Les mer

Tiltak gjennomført av Hill's

Hill's jobber aktivt for å redusere all potensiell risiko for spredning av koronaviruset, og oppfordrer alle ansatte til å jobbe hjemmefra og benytte seg av digitale kommunikasjonsverktøy.

 

På bakgrunn av den pågående krisen holder vi en serie webinarer om hvordan du kan håndtere uventede situasjoner på klinikken din. Eksperter og verdenskjente forelesere, innen sine respektive områder, deler av sin innsikt og gir råd om uforutsette situasjoner.

 

How to manage acute paradigm shifts to your advantage, by Tim Puddle, Managing Director, Think Smart Unlimited, United Kingdom.

15. april, kl 15:00

 

Etter en kort introduksjon om paradigmer, vil Tim Puddle presentere en serie praktiske tips til hvordan du kan håndtere endringer i klinikken din: til deg selv, teamet ditt, kundene dine og hundene og kattene deres.

 

Meld deg på webinar

 

How digital communication can drive traffic to your clinic, by Gregory Santaner DVM, CEO VetoNetwork and Associate Partner Anicoon Vétérinaires, France.

22. april, kl 15:00

 

Etter en kort introduksjon om digital kommunikasjon og kriser, vil Gregory Santaner dele informasjon og gode råd om hvordan du kan bruke digitale verktøy til å kommunisere, både eksternt (med kundene dine) og internt (med teamet ditt).

Meld deg på webinar

Vår forpliktelse til kvalitet forblir den samme

Vi er en hunde- og kattefôrvirksomhet, som er basert på vitenskap, åpenhet og ansvar. Selv om disse tidene kan være usikre, kan du stole på at vi fortsatt vil levere pålitelig ernæring med hundens eller kattens beste interesser i tankene.

 

Vitenskapen holder oss alle ett skritt foran.

 

Hvis du har noen spørsmål angående ernæring eller ressurser i denne perioden, sitter vår kundeservice klar til å svare på dem.