Skip to Main Content

Ressurser

Finn nyttige ressurser for klinikker og veterinærstudenter.

Clinic

Fyll ut dette skjemaet hvis du er interessert i å sende inn et klinisk forskningsforslag til oss. Se våre globale retningslinjer for dyrevelferd og innsendingsretningslinjer for mer informasjon.

Faktisk er det den 5. viktige vurderingen, men vi vet at ernæringssamtaler ikke alltid er enkle. Derfor gir vi hele veterinærteamet verktøy for å støtte samtalen og din anbefaling.

Finansiert av et utdanningsstipend fra Hill's Pet Nutrition, Inc., tilbyr Minnesota Urolith Center gratis analyse av urolitter og urinrørsplugger til veterinærhelseteam. Last ned innsendingsskjemaet for Minnesota Urolith Center. (PDF)
For raskere svar, bruk det elektroniske innsendingsskjemaet.

Mark Morris Institutes "SACN" har vært den autoritative kilden for kjæledyrnæringsinformasjon siden den første publiseringen i 1983.

Kontakt vår veterinærkonsultasjonstjeneste for å diskutere ernæringsstyring, produkter og for å lære om de siste innovasjonene innen ernæringsterapi.

Student

Ideer du bør vurdere når du utvider praksisens Facebook-tilhengerskare.

Utforskehvor små dyrefôr kan brukes til å behandle pasienter idiverse sykdomsprosesser, viktige ernæringsfaktorer, matproduksjonsprosesser og krav til etikett for kjæledyrmat.